🔻مراقب آرسنیک موجود در برنج باشید!

🔻مراقب آرسنیک موجود در برنج باشید!

🔻مراقب آرسنیک موجود در برنج باشید!

🔹آرسنیک جز مواد سمی طبقه اول محلول در آب حساب می‌شود و بسیار سرطانزاست! آرسینک روی تمام اعضای بدن تاثیر گذار است به خصوص باعث ضایعات پوستی و دیابت و سرطان ریه می‌شود! دربین غلات برنج 10 برابر بیشتر از بقیه آرسنیک دارد!

🔹اخیرا محققان روش خانگی رو برای پخت برنج پیشنهاد دادند که بعد از استفاده از این روش 50 درصد آرسنیک برنج قهوه‌ای و 74 درصد از آرسنیک برنج سفید حذف می‌شود درصورتی که مواد مغذی برنج هم حفظ می‌شوند!

🔸روش پیشنهادی محققان برای پخت برنج:

1-به ازای هر لیوان برنج چهار لیوان آب در ظرف بریزید و آن را جوش بیاورید.
2- برنج را به آب جوش اضافه کنید و 5 دقیقه آن را بجوشانید.
3-آب ظرف را خالی کنید(آرسنیک اینجا به همراه خارج می‌شود).
4-به ازای هر لیوان برنج دولیوان آب اضافه کنید و همراه برنج جوش بیاورید.
5-بعد از کم ‌شدن آب درب ظرف را ببندید و با حرارت پایین برنج را بپزید!

در واقع مراحل اولیه جای خیساندن برنج انجام می‌شود. 👌


🔻مراقب آرسنیک موجود در برنج باشید!

نویسنده :
لینک کوتاه این مطلب : http://polop.ir/?p=23330

حتما ببینید

چند عادت غذایی مفید

چند عادت غذایی مفید

‍ 🔰چند عادت غذایی مفید🔰 1⃣روز رابامیوه شروع کنیم 2⃣کشمش را جایگزین قند کنیم 3⃣بانوشابه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code

2 × پنج =