مردم غذای با مزاج گرم در فصل زمستان مصرف کنند

مردم غذای با مزاج گرم در فصل زمستان مصرف کنند

مردم غذای با مزاج گرم در فصل زمستان مصرف کنند

دانشگاه علوم پزشکی کرمان:

در فصل پاییز و زمستان توصیه می‌شود بیشتر از غذاهایی با مزاج گرم و تر مانند آبگوشت، سوپ سبزیجات و حلیم، آش سبزیجات که با ادویه گرم پخت  می‌شود و در تقویت سیستم ایمنی موثر است استفاده شود.


مردم غذای با مزاج گرم در فصل زمستان مصرف کنند

نویسنده :
لینک کوتاه این مطلب : http://polop.ir/?p=27469

حتما ببینید

5 قانون سلامتی:

5 قانون سلامتی:

5 قانون سلامتی: 1- گوشت کمتر، سبزیجات بیشتر 2- نمک کمتر، سرکه بیشتر 3- غذای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code

12 − 7 =